Sziasztok BP 17.ker tali?
Vasárnap a Kehidai Fürdőben ismerkednék!Bi pasi vagyok !
Miskolcon szopnék helyem van!
Valaki Erden lecumizna? Tegnap borotvaltam le 21vagyok 16,5cm farok aztmondjak szep
A mai napon hellyel rendelkező pasival találkoznánk!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Budapesten most laza kaland?
13 ker hely adott…
13 ker hely adott…
Nyiregy és Debrecen környékén keresek olyat aki a számba es arcomra meri engedni.
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Miskolcon sexpartnert keresek!
Alföldi régióból keresek fiúpartnert, minden jöhet, kivéve dugás.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Miskolcon déli részén, este 11utan szopnek autoban viszonzás nélkül.
Most éjszaka szopnék egyoldalúan! Kocsidban is ok. Budapest
Sziasztok! Pápa és környékén sràc aki talizna? Hely van.
Sziasztok,
Jövő hét pénteken azaz (12.09.) este , melyik helyet ajánlanátok Budapesten, Magnum szauna vagy Coxx klub? Esetleg egy házi bulihoz is csatlakoznék, ahol a pasis játékok lennének a főszerepben.
Jövő hét pénteken azaz (12.09.) este , melyik helyet ajánlanátok Budapesten, Magnum szauna vagy Coxx klub? Esetleg egy házi bulihoz is csatlakoznék, ahol a pasis játékok lennének a főszerepben.
-Írtam privátban.
(Ez egy válasz kicsimirjus üzenetére (2022. 12. 02. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 15:52

Sziasztok!
Ma este autómban cumiznék. Ápolt, normális, nem független pasi vagyok.
Ma este autómban cumiznék. Ápolt, normális, nem független pasi vagyok.
Dány környékéről keresek autós normális srácot: aki még ma erre jönne. Hangolnék!
Privátba írj!diszk max!
Privátba írj!diszk max!
Szeretnék fius kalandott ma estére.. . 12 ker. be vagyok.
Hely szüksèges most.. .
Hely szüksèges most.. .