Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-40 körüli hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten
Nagy farku,pesti pasit keresek!irj
Szentes és környéke vki?
Sziasztok holnap délelötre keresek szopni imádo nem kamus pasit vagy párt Hatvan vagy környékén.akit érdekel az még na jeleze privátba
Szia
Sex valamikor (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 03. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 10:49
Sex valamikor (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 03. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1619672)

Veszprém vagy környékén sràc ma?
Nyírbátor környékén ma este fiatal fiút szopatnék…
Dány környéken normális autós fiú lenne ma este: akit lehetne hangolni?
Diszk max!!!
Privátba írj!
Diszk max!!!
Privátba írj!
Valaki most Budán Albertfalvakörnyéke?
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Nyíregyhàzàn szopnék dugható vagyok!Hellyel nem rendelkezem...
Fiatal passzív srácot keresek Dél Pest megyében.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn
Szopnek ma bp-n egy jot
valaki siófokon vagy környékén?
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Veszprém vagy környékén sràc ma?
Irj privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 03. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 10:28
Törölt felhasználó (4121152)

Konkrétan?
Konkrétan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 03. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 09:03
Törölt felhasználó (4554042)

Sziasztok BP 17.ker tali?
Nyéken valaki?
Nyírbátor környékén ma este fiatal fiút szopatnék…