Sziasztok, szép vasárnapot ,kedves biszex urak. Keresem aktív vagy uni partnerem a mai nap folyamán este 7 ig bezárolag. Orális örömökre,beszélgetésre,esetleg italozásra. Helyem van,a XVI. ban.. írjatok.
Ma valaki delutan pest megyeben ?
Sziasztok!
Szopnék kényeztetnék ma egy ápolt jò farkat.Hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt Bp.-n
Szopnék kényeztetnék ma egy ápolt jò farkat.Hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt Bp.-n
13kerbe,felszopót keresek!
Dombóvár vagy környékén szopatna valaki 17 ora utan? Hely van.
Most szopnék Bp. Helyem van
Van ilyen
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2022. 12. 04. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
25eves passzív srác vagyok .
Cumiznék na délután Kecskemét és környékén.
25eves passzív srác vagyok .
Cumiznék na délután Kecskemét és környékén.
Szopnék ma este. Hely van Sümeg mellett.
Bp-kecskemét vonalon valaki?
Zala és környékéből keresem partneremet akit orálisan kényeztetnék.Utazás megoldható.
Félegyháza környékén valaki?
Veszprém
Valaki?
Valaki?
Szegeden,rendszeres több tíz adagos nyeletésre,többszöri análra keresek,megbízható aktívokat.
Kölcsönös szopás ma Bp n? Ha van helyed az jò
Reptérnél kifutónál nagyfarkú aktiv pasi közös masztira???? Vagy a környékén??
este vki kocsiban?ki jár felém?Albertirsa Dánszentmiklós
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.

Zetta