Ma délelőtt ki szopna borotvált faszt Vecsés környékén?
Hétköznapi estére keresem hellyel rendelkező keménykezű szopatómat,zala,vas megyében.
Sziasztok, Szerdán délelőtt lenne kedve valakinek találkozni a MOM parkban?

Idősebb normális hozzáállásal keresek elsőre! Keress!
Holnap délelőtt szopnék Gödöllő és környékén. Helyem nincs.
Keress ha a közelben vagy! 3. Ker. Csillaghegy! Ha szinpi vagy hely is akad! Jelige :420!Meglátjuk!?/ Csak ha kedves megértő vagy első alkalom lenne!/
Szopnék Cegléden!
Valaki ma este pest megyeben ?
8 után szopnék Győrben.
Tatabányán szopatnék.....akár most is oké
Kielégítenék valakit, 13.ker hely van.
XI .ker Albertfalva környéke?
Szopnék de az anál is érdekel. Zala és környéke utazás megoldható.
Van valaki akinek lenne kedve kiverni nekem? Tele vagyok nagyon! 17ben vagyok most
Kecskemét környékén kölcsönös szopásra borotvált partnert keresek kedd napközbe
Idősebb passzív partneremet keresem Budapesten, lehetőleg hellyel.
Ma este gödöllő aszód hatvan gyöngyös útvonalon egy vagy több férfit kielégítenék szàjjal.
Szopatnék Szombathelyen
Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Ma du szegeden szoptatnèk.