Pápa vagy környékén srác aki talizna ma? Helyem van

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn.
Diszkréció adott és elvárt
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn.
Diszkréció adott és elvárt
Hali mit korábban írtam privát üzenet itt emailben keress
(Ez egy válasz Lyreko üzenetére (2022. 12. 17. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 08:02

Kovalter Győr 11ora......gangbang.....Gyertek aki élvezni akár.....Aki nemmeraz kukkolhat!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Enyhe bi kalandra keresünk partnert, partnereket mai napra kb 18 h környékére. Csak privát levélre, tel számmal és fotóval ellátva tudunk válaszolni. Tehát fotó és telefon szám nélkül ne írj!!!
Enyhe bi kalandra keresünk partnert, partnereket mai napra kb 18 h környékére. Csak privát levélre, tel számmal és fotóval ellátva tudunk válaszolni. Tehát fotó és telefon szám nélkül ne írj!!!
A Magnum vagy a 69 szaunáról mi a véleményetek? Egyikben sem voltam soha, ilyen nyilvános helyen sem, de szeretném kipróbálni. Hogyan érdemes kezdeni? Egyedül nehéz

Tiszalökön aktívat fogadnék hogy jól megtömjön ma.
Budapesten mostanában, ma valaki???
Sziasztok Miskolcon sexpartnert keresek helyem van!
Sziasztok, ma este Árpadfürdőben keresünk kalandot. Privát üzenetben várjuk az ötleteket, jelentkezőket. Elsősorban pár, de szóló pasi, nő is.
Sziasztok. Közös hoki? Bp
Passzív fiatal srácot keresek Gyál Vecsés környékén. Valaki esetleg? Hely jó lenne.
Vasárnap este Nyíregyháza és környékén partnert keresek.
Szegeden vki? rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, bi, férfias srác vok, hely ok.
Sziasztok ! Szerda éjszakára, es csütörtök délelőttre keresnék 1 vagy kett aktív férfit kinek van helye ! Hegyeshalom,Győr, Komárom útvonalon.! Én vékony, csupasz, kis cicik, szopathato, jól baszhato volnék, lehet vidizni is,

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Most reggel bi kaland? Hely van 22 ker
Segítségre van szükségem, cserébe meg csinálok bármit privátban írj
Kovalter Győr 11ora......gangbang.....Gyertek aki élvezni akár.....Aki nemmeraz kukkolhat!
Bi parokkal ismerkednek bp-n hely kell aktiv vagyok