Sziasztok most valaki aktiv fiu kács környékén?40 passziv fiu vagyok autóval.
Gondolom Neked nagy sikereid vannak.
Nyilván azért hirdetsz szinte naponta.
Egyébként pedig amit írtam statisztika: 100-ból 98 passzív, a fenntartó 2-ből az egyik nem mer találkozni, a másik pedig atbasz. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 17. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 08:58
Nyilván azért hirdetsz szinte naponta.
Egyébként pedig amit írtam statisztika: 100-ból 98 passzív, a fenntartó 2-ből az egyik nem mer találkozni, a másik pedig atbasz. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 17. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226482)
Gondolom azert nincs számodra, mert ilyen randán beszélsz.
11. Kerben szopnék csak egyoldalúan most!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szopnék holnap dél előtt Bicskéén
Ma valaki 15:00 ig ?
Sziasztok! Ma szopnék egy jót, de dughatsz is. Mosonmagyarövár mellett helyem is van.
Sziasztok!
Dél-pest környékén szopna valaki?
Hely kellene, vagy szabadban.
Dél-pest környékén szopna valaki?
Hely kellene, vagy szabadban.
Nyíregyen napközben közös maszti, orál? Hely kell.
Gondolom azert nincs számodra, mert ilyen randán beszélsz.
Kecskeméten keresek,2-3,megbízható aktívot,napközbeni több órás szexre.
Fiút leszopnék.
Helyem van, utazni tudok
Helyem van, utazni tudok
Sziasztok. Baranyai aktív autós kalandra?
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Zalaegerszegen ma és holnap este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress! Köszönöm.
Délpest vki?
Sziasztok! Bi férfit keresek kölcsönös orálra! Békéscsaba és környéke!
Aktiv partnert keresek ma estere , pest megyeben.
Kedd-Csütörtök késő este vagy Szerda-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában