Sehol egy pár??
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 16:15

Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!!
Közös hoki kölcsönös orál? Bp 16 ker írj esetleg bi pár?
Valaki Bp? esetleg pár?
Csao en
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma estére keresem aktiv kanos partneremet Nagyhegyesre. 23 eves macis srac vagyok. Irj ha erdekel a dolog.
Most viberen valaki?
Sárospatak és Szerencs körzetéből keresek Aktiv Perverz Bikát vagy Bikákat privire irjatok
Ma este 10utan szopnek valakit autoban, Miskolc déli részén.
Ma este kamionos akit le szophatnek??
Miskolc Mezokovesd kornyeken
Miskolc Mezokovesd kornyeken
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!!
e-mail ment!!!!
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Szólj ha Egerbe jössz.
Szívesen leszoplak. (Ez egy válasz cigi35 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szólj ha Egerbe jössz.
Szívesen leszoplak. (Ez egy válasz cigi35 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, Aréna környékén szopnék fiatalos ápolt nagy faszt.
Kb 1-1,5óra múlva reptér közelében valaki aki szopna viszonzás nélkül?
Dunaharaszti. Aktív barátom keresem. Csak menni tudok ....
Helló! Budapesten keresek rendszeres diszkrét találkozásokra jófej havert. Hely jó lenne, ha lenne

keresek egy Aktív pasit aki szeret torkon dugni passzív pasi vagyok Privát írj búvóhelyem nincsen !
Sziasztok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Helyem van Szentendrèn
Üdv mindenkinek Ha van egy igazi férfias Bika Szerencs és Sárospatak felé aki szeret szopatni és dugni sőt nagyon perverz irjon priváltba nekem.
Sziasztok, Budapesten valaki? (Aktívat keresek.)