Sziasztok!
Két bi sráchoz csatlakozna valaki Budapesten? Hely van
Két bi sráchoz csatlakozna valaki Budapesten? Hely van

13kerbe,biszex pasik?
Ma Szeged?
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK
Esztergom környékén valaki ma akit le lehet szopni?
Miskolcon van e aktiv aki egyedul tolti a karacsonyt?
Szivesen meg latogatnam..
Szivesen meg latogatnam..
Parokhoz csatlakoznek aktiv bi vagyok bp-n
Miskolc kozos hoki?
Délpest vki?
Szisztok! Lenne kedve most valakinek csatlakozni egy fiú pároshoz? Priviben üzenj, ha érdekel.
Valakit szívesen leszopnék! Helyem van! 3.ker!
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Fehérváron szopnék autóban. Csak akkor írj, ha van kép a farkadrol.
Kecskeméten ma szivesen szopnèk hely van lehettek többen is de csak orál
Mivel nem jelöltel nem láthatod. De ne is jelölj.
(Ez egy válasz tentamen üzenetére (2022. 12. 23. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom, hogy senki nem jelzett vissza. :( Mivel nem volt több szabadidőm várni, így eljöttem a Pólustól. Ha a későbbiekben valakit érdekel egy orális kaland Dunakeszi -XV. Kerület környékén, keressen üzenetben. A két ünnep között max. Dunakeszi Auchan környékén este 8 után, egyébként jövőre tudom megoldani. Boldog karácsonyt!
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Ilyen képet kár feltenni.
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2022. 12. 23. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 13:12

Kinek van kedve szopni egy szép farkat? Jelölj és látod a farkam.
Nagyon csinos, szex függő 36 éves Thai barátnőmnek keresek nagyméretű (min. 20/6) bi pasit, aki Bp.-en fogadni tud!