BUÉK Kitartás, én is sok vágyamat szeretném megvalósítani!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 11:42

Itt van 2023 ebben az evben igen is szeretnem magam ki probalni bisex kapcsolatban igen is iden oda teszem magam hogy sikeruljon egy pasival ossze hozni a sexet a mi mar tobb eves vagyam !! Remelem lesz es talalok ra pasit !!
Szex most Budapest 8 kerület hellyel???
Itt van 2023 ebben az evben igen is szeretnem magam ki probalni bisex kapcsolatban igen is iden oda teszem magam hogy sikeruljon egy pasival ossze hozni a sexet a mi mar tobb eves vagyam !! Remelem lesz es talalok ra pasit !!
Sziasztok. Keresnék pasit aki leszopna vagy akár dugható is lenne.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Van most valaki,akit miskolcon autóban szophatnék? Miskolc déli részén vagy Tiszai környékén.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék 40-50 közötti, igényes, bisex párt. Lehetőség szerint hosszú távra.
4.-én Miskolcon SZOPNÉK!!!
Bi parok aktiv vagyok most is raerek bp-n
Budapesten valaki most after után?
Fiatalabb kant pasit, vagy pasikat szopnék egy pár órán keresztül. Hely a 15 kerben van. Továbbiak az adatlapomon.
Most puskas kornyeke?
Nagy faszt keresek aki neha Kecskeméten atutazoban jol megbaszna! Szeretem a vastag faszt, nézd meg a videóim!
Bp 13.ker vagy kozeli kornyeken szopnek. Helyem nincs, automban vagy nalad
31 180/94 sportos
31 180/94 sportos
Valaki most éjszaka megszoptatna kocsijában? Bp. Nagyvárad Tér mellett vagyok.
Dél Alföld, Szeged Baja Pécs vonalon, keresek orális párt !!!
Szekszárd környékén valaki esetleg?
Sziasztok! Ma este közös hokira valaki?

16.ker Csömör Kistarcsa valaki?