Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Tág vagyok, gumim van. Köcsög vagyok.
Vagy kocsidban vagy parknál vagy nálad. Arcomra, számba mehet. Bp.

Sziasztok ha vant bi passziv bi pasi vagy pár aki mer és akar is talizni az keresen privátba.diszkréció higénia alap
Sopronban ki baszna most popoba?
Hely van.
Hely van.
Győrben valaki ma este? Helyem sajnos nincs.
Sziasztok. Most valaki Bp 18 környékén közös/kölcsönös masztira? Hely kell, utazni tudok

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Buék ! Heves, Nógrád, Borsod megye ?
Peugeot 206osbma este fel 7 körül a Szépvölgyin innem volt esetleg?
Szolnokon megyéből van valaki akit érdekelne egy kezdo.bisex pasi ? 27 eves vagyok mackos alkattal (szűz pospival)
Vác Dunakeszi környékén valaki?
Ma estére keresek közös hokira, kölcsönös orálra partnert. Helyem van, de utazni is tudok.
Orális szexhez keresek partnert,partnereket Pécsett és környékén.Kor,alkat nem számít.Ápoltság,diszkréció viszont igen.
Ma este Szépvölgyi?
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolni miközben a kocsim mellett masztizok?
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
Szerdán,napközben aktívot meglátogatnék Kiskunfélegyháza környékén.
Monor környékén aktív pasi? Előny a kisebb farok.
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék
Szívesen szopnék! XIII. Helyem van most valaki?
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.