Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Szekszárd környékén valaki esetleg?
Sopronban keresek egy kanos fiut aki szeretne egy fiút popoba kefelni, most ráérek
Holnap de. heves megye?
Privatba varok uzenetet.
Privatba varok uzenetet.
Holnap de. Miskolc környékén valaki?
14.kerület Egressy tér környékén valaki?
Szekszárd környékén valaki esetleg van?
Senki nincs?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Továbbra is keresek 11ker Bocskai úton és környékén aktív srácot hosszabb,diszkrét kapcsolatra.
42éves vagyok.
Privátba írj!
42éves vagyok.
Privátba írj!
Sziasztok ma délelőtt szopnék! 13.ker hely van
Most dèlelőtt Èrden,akàr kicsiban is hasznàlnàd a 20/5-ös farkamat?
Szopnék ma Bp. Hely van ha csak azt akarod hogy kiverjem az is oké
Pesten jó farkú srác aki sokat kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Péntek-Kedd késő este vagy Szombat-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Bács-Kiskun megye déli részéről várom az ajánlatokat .
Idősebb pasit keresek, hogy ráélvezzünk egymás farkára. Bp.
Sziasztok!
Ma délután 2 körül kinézek a reptéri kiserdőhöz. Szeretnék kényeztetni egy-két szép aktív farkat. Mélytorok, anál mehet...
Legjobb lenne egyszerre
Ma délután 2 körül kinézek a reptéri kiserdőhöz. Szeretnék kényeztetni egy-két szép aktív farkat. Mélytorok, anál mehet...
Legjobb lenne egyszerre
Lébényi vasút mögött?

ügyvédGabi
Dionne Darling