Szopnék ma Bp. Hely van ha csak azt akarod hogy kiverjem az is oké
Pesten jó farkú srác aki sokat kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Péntek-Kedd késő este vagy Szombat-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Bács-Kiskun megye déli részéről várom az ajánlatokat .
Idősebb pasit keresek, hogy ráélvezzünk egymás farkára. Bp.
Sziasztok!
Ma délután 2 körül kinézek a reptéri kiserdőhöz. Szeretnék kényeztetni egy-két szép aktív farkat. Mélytorok, anál mehet...
Legjobb lenne egyszerre
Ma délután 2 körül kinézek a reptéri kiserdőhöz. Szeretnék kényeztetni egy-két szép aktív farkat. Mélytorok, anál mehet...
Legjobb lenne egyszerre

Lébényi vasút mögött?
Ma voltam Érden. Ráértem volna. Máskor is vagy??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 06. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 08:36
Törölt felhasználó (4668005)

Most dèlelőtt Èrden,akàr kicsiban is hasznàlnàd a 20/5-ös farkamat?
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Debrecenből valaki?
Sziasztok,
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok! Szombat este keresnék egy igényes, fiatal, budapesti fiút… én igényes, nagyméretű bi srác vagyok.

Törölt felhasználó (4666634)

Debrecenből valaki?
19 óra körül felnézek a Szépvölgyire. Tervez még valaki menni ez idő tájt?
Idős 60 + egyedülálló pasit keresek aki rendszeresen leszopna...Pécs és kke...Számot privátba kérek a többit megbeszéljük
Reptéri kifutó van valaki?
Sziasztok diszkrét ápolt betegségektöl mentes 18.5 farkamra keresek szopni imádot csak Hatvan és Gyöngyös környékén.lehetöleg nem kamust !!
Nagy farku pesti pasit keresek!