Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Közös farok verés valaki?
Marcaliban bi pasi?
Ma délelőtt Sárvár-Szombathely valaki?
Közös hoki kocsiban 9 ker? 11 körül
Bi parok bp-n ?aktiv vagyok
A hetenn délelőtt szopni imádot keresek kor alkat nem számít Ózd környéki
Érdi aktiv bi ?
Miskolc + környékéről "levelező" partnerem keresem .
Ma napközben keresek valakit a Kálvin tér közelében orálra vagy masztira. Hely vagy autó jó lenne.
Ráckeve környéken valaki hely van
Szarvasnál aktívot keresek orálra! Én csak passzív!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Gyere felém…
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinej nincs kedve kiverni nekem a kocsimba? Most 13 ker
Akkor várj jelentkezőt, ha hajlandó vagy válaszolni!
Komolytalan... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 19:00
Komolytalan... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4546452)
VIP

Sziasztok. Ma estere keresek veszprémi passzív sracot.
Me este valaki Bp közös hoki? Helyem sajnos nincs.
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Sziasztok,
Holnap reggel a 19.kerületbe megyek. 8.30-10 között a környéken vagy később Pécel-Maglód-Gyömrő környékén valaki. Közös maszti, Kölcsönös orál esetleg ha szeretné meg is dughatom.
Holnap reggel a 19.kerületbe megyek. 8.30-10 között a környéken vagy később Pécel-Maglód-Gyömrő környékén valaki. Közös maszti, Kölcsönös orál esetleg ha szeretné meg is dughatom.
Sziasztok. Ma estere keresek veszprémi passzív sracot.