Üzenet a leveleid között.
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2023. 01. 18. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi egy elég nyitott, kíváncsi, perverz pár vagyunk és szeretünk új dolgokat kipróbálni, feszegetni egymás határait.
Ezt adott esetben úgy próbáljuk megélni, hogy különböző extrémebb feladatokat adunk egymásnak és ilyen szempontból jelenleg a pár férfi tagján és a biszex vágyak megélésen van a sor.
Keresünk egy vékony, nőies, vagy sportos testalkatú, szőrtelen biszex, vagy meleg pasit, aki szereti a játékokat.
Inkább a fiatalabb korosztályból, de max 40 éves korig és lehetőség szerint Észak-Dunántúl, vagy Budapest régióból.
Köszönjük ha végigolvastad, élvezetes ismerkedést kívánunk mindenkinek!
Ui: Csak olyan jelentkezőt keresünk, aki mer arcos képet is küldeni. Másképp nem fog menni.....
Mi egy elég nyitott, kíváncsi, perverz pár vagyunk és szeretünk új dolgokat kipróbálni, feszegetni egymás határait.
Ezt adott esetben úgy próbáljuk megélni, hogy különböző extrémebb feladatokat adunk egymásnak és ilyen szempontból jelenleg a pár férfi tagján és a biszex vágyak megélésen van a sor.

Keresünk egy vékony, nőies, vagy sportos testalkatú, szőrtelen biszex, vagy meleg pasit, aki szereti a játékokat.
Inkább a fiatalabb korosztályból, de max 40 éves korig és lehetőség szerint Észak-Dunántúl, vagy Budapest régióból.
Köszönjük ha végigolvastad, élvezetes ismerkedést kívánunk mindenkinek!

Ui: Csak olyan jelentkezőt keresünk, aki mer arcos képet is küldeni. Másképp nem fog menni.....
Ma 18 körül, vagy holnap napközben szopnék szopatnék Kecskeméten szopnék szopat
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Szombatra keresnénk a feleségemmel egy bi férfit harmadiknak Mezőkövesden. Nem baj, ha az átlagosnál nagyobb a szerszámod.
Fiatal partnert keresnek mar Budapesten!

Bi párokat keresek Budapesten!
Holnap délelõt Győr Veszprém várpalota Dudar Bakonyoszlop bárhol Birmingham.
Bi parokkal kalandoznak aktiv vagyok bp
Sziasztok,
Amennyiben az időjárás is támogat bennünket, úgy ma este 9 körül a párommal autós kalandoznánk... (BP)
Intelligens, igényes, ápolt normál súlycsoportba tartozó látogatónak nem mondanánk ellent. (Pár, Hölgy, Férfi)
BI alapon, 30-45 között (ezt a részt szigorúan kezeljük)
Helyszínt privát egyeztessük, váratlan vendégeket nem szeretnénk...
Amennyiben az időjárás is támogat bennünket, úgy ma este 9 körül a párommal autós kalandoznánk... (BP)
Intelligens, igényes, ápolt normál súlycsoportba tartozó látogatónak nem mondanánk ellent. (Pár, Hölgy, Férfi)
BI alapon, 30-45 között (ezt a részt szigorúan kezeljük)
Helyszínt privát egyeztessük, váratlan vendégeket nem szeretnénk...
Pénteken Siófok Balatonakarattya vonalon,aktívot meglátogatnék.
Ma délután/ este dél pest környékén szopnék, illetve bele is ülnék egy jó farokba, ha úgy alakul. (Már rég csináltam és nagyon izgat) Kocsim van. Üzeneteket privátban várom!

csütörtökre keresek pasit aki leszophatok, szerepjáték keretén belül is mehet ha izgat, pl jösz hozzám szerelni valamit, hozol valamit stb
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén valaki? Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
A szentmiályi uszodába vagyok!
Nagykanizsán szopatnek meretem 18/7 hely kell
sziasztok Vasmegyében keresek valakit közös faszverésre
Kecskemét . Ma suopnák mélytotokksl. Jópasi vagyok
Miskolcon sexpartnert keresnék!