Kinézek délelőtt a 15. ker Dunakeszi útra k kurv@khoz.... ki csatlakozik? biszex
Igényes urat szopnék Keszthely környékén…
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Most délelőtt valaki Szigetszentmiklóson?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szegeden ma délelött valaki? Hely szükséges!
Igényes urat szopnék Keszthely környékén…
Szegeden,holnap reggel 1.5 órán keresztül dugatnám popóm aktívokkal.
Budapesten 9 , 20 kerület mostanában kölcsönös?
Debrecenbe ma délelött szopható pasit keresek.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít vagy kölcsönös francia
Hali! Mostanság szopatna valaki Budapesten?
Nem kövér fiú dárdáját lerántanám
Sziasztok.
Veszprem környékéről keresek passzív srácot.
Veszprem környékéről keresek passzív srácot.
Mért hazudsz mikor lemondtál vagy 5 talit is
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki kocsijàban meg dugnà szecsényi furdo környékén vagyok
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki kocsijàban meg dugnà szecsényi furdo környékén vagyok
Most keszülök az első menetre,hogy megraknak vegre. Akik mar tapasztaltak mit tanácsoltok?
18cm-s lesz a szerszáma a pasinak.
18cm-s lesz a szerszáma a pasinak.
41 éves srác keres idősebb aktív, potens urat 60 éves kor körül (de mindenféleképpen 50 felett) vagy ilyen taggal rendelkező párt. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Részedről vagy részetekről magabiztos fellépés kedvességgel párosulva előny.