Ma valaki dél Bp. környékén?
Sziasztok ,Budapesten keresek Aktiv Bisex,Heteró vagy Meleg aktív férfit ,csak alkalmi kapcsolat ami lehet akár hosszú távú is ,Játszunk egyet és mindenki megy a dolgára semmi kötöttség csak sex és ha jó volt akkor tali máskor is.
Valaki megszopatna? Vas Szhely
Sziasztok! Crossdresserekkel tapasztalt, cd-k és transzok iránt rajongó harmincas, popsimániás pasiként keresek diszkrét szexkapcsolatra egy csini cd vagy transz lányt. Nem vagyok független, de az ilyen irányú vágyaimat érthető okokból itthon nem tudom kielégíteni. Mások jó pasinak tartanak. Autó van, de hely kellene.
Budapesti, hellyel rendelkező, türelmes, lehetőleg idősebb partnert keresek főleg orális örömökre.
Szekszárd környékén valaki esetleg?
Hali, aktiv pasit keresek oràlra ès anàlra. Itthon vagyok, üres a hàz. Rètsàgnàl van helyem. Mehet minden anonim is, bekötött szemmel vàrlak. Bejössz ès màr tolod is oda a farkad ahol jòlesik.
Én szeretek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 18:27
Törölt felhasználó (1619322)

Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma este, Budapesten aktív potens férfival szexelnék 45 év felett. Szeretek hosszan szopni és popsim is jól dugható. Ha izgat vehetek fel combfixet és tangát.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ráckeve környéken valaki hely van
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Debrecenbe ma délután szopnék
Sziasztok. Szabolcsban keresek kanos pasit.
Budapesten most valaki?
Most valaki közös kölcsönös hoki budaorson?
Ma 9korul 13.kerben szpnek gyorsan, vagy holnap delelott aktiv/unival talalkoznek 13 es szomszedos keruletein belul.
Ide sem jön senki... ez egy ilyen nap, de ne add fel azért
(Ez egy válasz zokee üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 18:15

Sziasztok ,tényleg egész nap nem ért rá senki. Mindegy befejeztem az itt ismerkedést!!
Sziasztok! Győr környékén fiatal srác ként (19) keresek közös masztira, orálra esetleg análra srácot srácot.