Győr környékén keresek fiatal pasi ként (19) másik fiatal srácot. Közös hokira orálra, akár análra (uni vagyok)
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Sziasztok! Holnap (0.22.), Pesten, késő du - este kb. 5-6 után szopatnék ... vagy hazafelé, Bp és Cegléd között.
Csak hellyel rendelkező, ápolt és diszkrét írjon - rendszeres dohányzás kizáró.
Csak hellyel rendelkező, ápolt és diszkrét írjon - rendszeres dohányzás kizáró.
Partneremet keresem akit orálisan is kényeztethetek. Utazás megoldható .
Sziasztok
Szopnék
Ma Bp-n hely van.Írj ha szopatnál egy jòt
Szopnék
Ma Bp-n hely van.Írj ha szopatnál egy jòt
Nagykáta, Jászberény, Hatvan, Budapest környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
Nagykáta, Jászberény, Hatvan, de akár Budapest környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
Most délután passzív szexpartner?
Holnap délelőtt heves megyében kölcsönös orál? Helyed legyen.
Most Érden egy szopás?
ma helyem lenne bp 11 kerben macis passzív vagyok

sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma délután, este? Bp valamerre?
Most valaki? Biszex orál kaland?!
Sziasztok! Bi férfit, bi férfi tagú párt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke.
szoptatómat keresem , legyek kemény farkad és kurd a számat Privát írj kérlek
Békásmegyer valaki kölcsönös hoki,oral?
Most 11ker Bocskai úton aktív srác van????
Hely ok.
Privátba írj
Hely ok.
Privátba írj