Holgyekkel parokkal ismerkednek bp n
Most pasi Zalaegerszegen?
Helló. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Többesben is benne lennék. Imádok szopni, dugatni a popsim.
Sziasztok! Szarvasnál szopnék! Aktív dominánsat keresek!
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? 11:30 fele
Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.

Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
Hello. Veszprem környékéről keresek passzív srácot.
Parokat keresek akik sracot keresnek. Szeretnek szopni, nyalni, akar dughato is vagyok. Irjatok batran!
Mikorra keresel? Érdekel a dolog...összehozhatunk valamit
(Ez egy válasz gafvos üzenetére (2023. 03. 03. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok! Aktív partnert keresek Kazincbarcikán.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok!
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sziasztok! Ma valaki 6 után Veszprémben vagy a környéken talizna?

Ibrány környékén ma este kivernék egy szép ápolt F...t kölcsönösen! Autóst kalandra keresek ápolt érett ff-t , ha kell üzemanyagba beszállok. Én 40-es ápolt heteró kapcsolatban élő diszkrét ff. vok. Üdv!
Marcali környékén srácok 2 pasihoz?
Sziasztok, ma Bp-n aktiv hellyel vagy kocsiban?
Ma dél körül/kora délután M7-M3 útvonalon megnézném valaki farokverését egy pihenőben. Kíváncsi vagyok, milyen ez...