Sziasztok!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Ma estere keresnek partnert pest megyeben , sokmindenre nyitott vagyok
szopni, nyalni , ujjazni szeret valaki?
Miskolc és környékén?
Este bi pasi délpest tali?
Mai napra keresek kolcsonos hoki, es oralra fiatal partnert.
Ma esetleg valaki nem szopna viszonzás nélkül? Budapest 10ker-Momor közt? 14:45utan?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Mai nap aktív férfiak vagy párok jelentkezését várom egy jó masszázsra, kis játszadozásra. Kecskeméten kulturált helyem van.Privátba írj!
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Erden vagy kornyeken kora delutan valaki aktiv vagyok
Vasárnap délelőtt szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció adott és elvárt..
Budapesten 40-55 év közötti uni vagy aktív férfit keresek titkos kalandra (nem egy alkalomra).
Előny, ha szőrös vagy. Én 30, nem független bi srác vagyok.
Előny, ha szőrös vagy. Én 30, nem független bi srác vagyok.
Sziasztok 21 éves normál testalkatú bi srác vagyok,elsősorban közös hokira vagy esetleg kölcsönös orálra keresnék partnert Hatvan környékén,de nyitott vagyok másra is.Helyem nincs sajnos de utazni tudok.
Tényleg nincs senki 11ker Bocskai úton aktív srác hosszú távra??
Diszkréció adott!!!
Privátba írj,ha valóban létezel!
Diszkréció adott!!!
Privátba írj,ha valóban létezel!
Biszex és melegpartnert keresek,jászberényben és környékén.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Holgyekkel parokkal ismerkednek bp n
Most pasi Zalaegerszegen?
Helló. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Többesben is benne lennék. Imádok szopni, dugatni a popsim.