Sziasztok, holnap, ( Vasárnap) este Veszprémben leszek, helyem nem lesz, csak kocsi ,de szívesen kényeztetnék párt, mindkét félt orálisan, csak az a lényeg, hogy Nektek jó legyen. Sok mindenre nyitott vagyok. Nincsenek tabuk, szeretem kényeztetni mindkét félt, erre keresek bi párokat este 8 körül.
Esetleg keresek bi pasit, de csak fotóval, szimpátia alapján, intim borotváltság feltétel.
Esetleg keresek bi pasit, de csak fotóval, szimpátia alapján, intim borotváltság feltétel.
Sziasztok.
Holnap estére keresek uni bi pasit
Holnap estére keresek uni bi pasit
Közöshokira keresek kiverni egymás faszát, bisex srácot, pasit fejér megyéből.
Priviben írj ha benne vagy a kalandban......köszi
Priviben írj ha benne vagy a kalandban......köszi
13 vagy 4kerben szopnek ma este. Automban is ok, nyelnem termeszetesen
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok, Dombóváron keresek olyan pasit aki cumiztatna.
Holnap vasárnap délutánra keresek egy fiatal passzív fiút autós kalandra.
Közöshokira keresek, kiverni egymás farkát bisex srácot pasit fejér megyéből.
Privit írj ha benne volnál....köszi
Privit írj ha benne volnál....köszi
Szopnék szophatnék Bp írj ✅
Ma késő délutánra Szombathely-Celldömölk vonalon partnert keresek! Pár is érdekel!
Miskolcon valaki?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Ma estere keresnek partnert pest megyeben , sokmindenre nyitott vagyok
szopni, nyalni , ujjazni szeret valaki?
Miskolc és környékén?
Este bi pasi délpest tali?
Mai napra keresek kolcsonos hoki, es oralra fiatal partnert.
Ma esetleg valaki nem szopna viszonzás nélkül? Budapest 10ker-Momor közt? 14:45utan?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.