Ma még benne lenne valaki gyors találkában Sopron környékén? Kell egy szerszám mélytorok gyakorláshoz!
Sziasztok! Harkány, és környékéről keresek potens pasit tartalmas szexre. Helyem van Harkányban.
Szeged vagy környékén ismerkednék aktív sráccal, aki bevezetne ebbe a világba.
Már hallottuk,olvastuk. Megértettük. Hányszor fogod még kiírni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 19. vasárnap 14:28
Törölt felhasználó (4695250)

valaki most Albertirsa-Tápiószentmárton közt?megnéznék egy masztit szabadban,autoban
valaki most Albertirsa-Tápiószentmárton közt?megnéznék egy masztit szabadban,autoban
Sziasztok mostanában lenne kedve valakinek leszopni?
Budapesten?
Utazni tudok helyem nincs.
Első sorban 3-13-4 kerület
Üdv Tamás
Budapesten?
Utazni tudok helyem nincs.
Első sorban 3-13-4 kerület
Üdv Tamás
Sziasztok! Normális ( a szó minden értelmében) párt vagy pasit keresek hosszútávú diszkrét együttlétre. Hiszem, hogy vagy, vagy vagytok valahol. Ha valaki még szereti a klasszikus ismerkedést, a kamu mentes beszélgetést, akkor várom smile
Fehérváron van olyan hely ahol spontan lehet talizni, hokizni ahova kijárnak mások is?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Aktív férfival szexelnék most Budapesten.
Nem vagyok lányos, sem travi, de a szexben a "lányszerepet" kedvelem. Sportos fiú vagyok, trimmelt szőrrel, borotvált popsival.
Szeretek hosszan játszani a fasszal. Szopni, verni, a golyókat nyalni, torkozni, spermát nyelni. Csupasz popsim jól dugható, szeretek lovagolni és keményen is lehet baszni.
Az idősebb potens aktív dominánsabb férfiak izgatnak.
Helyem van, ahol tudunk találkozni, én nem utazok.
Nem vagyok lányos, sem travi, de a szexben a "lányszerepet" kedvelem. Sportos fiú vagyok, trimmelt szőrrel, borotvált popsival.
Szeretek hosszan játszani a fasszal. Szopni, verni, a golyókat nyalni, torkozni, spermát nyelni. Csupasz popsim jól dugható, szeretek lovagolni és keményen is lehet baszni.
Az idősebb potens aktív dominánsabb férfiak izgatnak.
Helyem van, ahol tudunk találkozni, én nem utazok.
Albertirsa-Tápiószentmárton
megnéznék egy farokverést ma élőben autoban,szabadban
Szasztok!
Megismerkednék olyan valóban teljesen kezdő,tapasztalatlan hetero,vagy enyhén biszex sráccal úrral,akit izgatna egy közös farokverés miközben videón csajokat,szexfilmeket néznénk,csak esténkénrt érek rá de ha van helyed akkor szívesen megyek hozzád napközben is.Pestmegyei vagyok,Budapesten sokat vagyok.
Megismerkednék olyan valóban teljesen kezdő,tapasztalatlan hetero,vagy enyhén biszex sráccal úrral,akit izgatna egy közös farokverés miközben videón csajokat,szexfilmeket néznénk,csak esténkénrt érek rá de ha van helyed akkor szívesen megyek hozzád napközben is.Pestmegyei vagyok,Budapesten sokat vagyok.
Szombathely-Celldömölk között keresek hosszú távon, megbízható fix bi partnert, 50 év felettit.
Melegek nem érdekelnek.
Melegek nem érdekelnek.
Vékony passzív srác lenne esetleg ma?
Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg ferfias f
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Én is taliznek sexre
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 19. vasárnap 10:35
Törölt felhasználó (4681027)

Ma Fehérváron aktív nagy méretűvel találkoznék egyedül bi uni ffi
Én is ilyet keresek
(Ez egy válasz Spandex07 üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 19. vasárnap 10:16

Sziasztok! Van Veszprém környékén olyan hely,ahol találkozhatnék meleg srácokkal,pasikkal?
Szentes és környékén vki aki ma talizna?
Ma Fehérváron aktív nagy méretűvel találkoznék egyedül bi uni ffi
Sziasztok! Van Veszprém környékén olyan hely,ahol találkozhatnék meleg srácokkal,pasikkal?