Sziasztok, egy valóban domináns férfi hosszú távon ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 24. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 10:56
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Pécsen szopnék.
Sziasztok!Ma este Veszprémben valaki?Éjfél körül benne lennék sokmindenben az Expresszós koncert után.Írj privátban!
Sziasztok! Adatlap alapján keresnénk bi vagy meleg fiút!
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Holnap délelőtt / délután szopnék valamelyik pihenő wcbe Budapest irányába M30 M3 M0 irj privire
Nagy farku pesti pasit keresek
Partneremet keresem akit orálisan is kényeztethetnék .Utazás megoldható,diszkréció fontos
Ma este szopnék ápolt partnert! Szombathely-Győr környékén!
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Pasit keresek szombat délelőtt közös játszadozásra bi pasi vagyok helyem az nincs
Szopnék, szopatnék
Békés megyei aktív bi pasin könnyítenék
Sziasztok
Nagykőrös vagy környéke?
Nagykőrös vagy környéke?
Szopnék, szopatnék.
Budapest centrum?
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2023. 03. 24. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Ma 19.ker-környékén valaki?
Dél Bp. környéke?