Szájba vizelőt keresek sok legyen az a lényeg.Pesten.
Közöshokira fejér megyében bisex srác, pasi?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Szeretek szopni , de nem fiatal korosztályu vagyok
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2023. 03. 28. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 20:04

Szopni szerető fiatal fiut keresek,de vén papák is irhatnak ha nem tudják kielégiteni a mamát...Pécs
Szopni szopatni szeretek .
(Ez egy válasz zsozso52 üzenetére (2023. 03. 29. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen bene is lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 09:32
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Mesélj,volt már ilyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 09:32
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok,
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Vékony ápolt megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat igazán..
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Vékony ápolt megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat igazán..
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Kecskemét környékén ma kölcsönös szopásra valaki?
Kíváncsi hetero vagy enyhén biszex urat keresek közös hokizáshoz.Bárhonnan írhatsz,helyem van PESTMEGYÉBEN.
Ha Budapesti vagy és van helyed hozzád is mehetek.Igényes ápolt vékony de sportos bi fiú vagyok.Csak komolyak írjanak!Melegek kérem ne.
Ha Budapesti vagy és van helyed hozzád is mehetek.Igényes ápolt vékony de sportos bi fiú vagyok.Csak komolyak írjanak!Melegek kérem ne.
Tatán aktív pasi?
Adatlapom alapján ha van valaki akit érdekel készen állok Pesten
Szeged Gyomaendrőd között ma valaki??
Most valaki szex buda
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom most 13-3 ker
Neszmélyen orál?
Idősebb fiunak ,
szolgaja lennék .. ,.
12 ker környék e Bp.
szolgaja lennék .. ,.
12 ker környék e Bp.
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom ma éjel 13 ker 3 ker
Bács .megyében, Halas félegyháza valaki kíváncsi heteróhoz mennék !
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
Ápoltság fontos, legyen helyed.
Ápoltság fontos, legyen helyed.