Dél Bp. környékén valaki?
Aktiv nagyméretű pasit keresem Nyiregyházán
Üdv. Ma este/éjjel szopnék Oroszlànyban. Helyem nincs.

sziasztok, valaki most délelőtt?
Szombat délelőtt Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan, hely van.
Veszprémi srác ma napközben?
Szigetszentmiklóson ma délelőtt bi masszört keresek
Kispesten és környékén keresek masszört. Helyem sajna nincs
Szia! Mikor és hol szopnál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 23:37
Törölt felhasználó (4697962)

Sziasztok. Dél Pesten autóban szopnék.
Dunaharaszti??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 23:37
Törölt felhasználó (4697962)

Most este 6. kerület környékén szopnék jó méretű pasit 19cm fölött.
Hívj fel magadhoz vagy legyen sötétített autód.
Képed legyed.
Hívj fel magadhoz vagy legyen sötétített autód.
Képed legyed.
Sziasztok. Szóló pasival ki találkozna most Pilisen? Bi orális szex is.. Mindenre nyitott vagyok. Telszam üzenetben...
Kövér/duci pasi szopna. 41 éves vagyok elég testes, közepesen szőrös. Kezdő, kíváncsi hetero. Kipróbálnám a szopást, engem is lehet. Bp vagy fejér megye. Ma este vagy holnap, de későbbbre is akár... Írj
Monor Pilis Cegléd felé szopnék most vékony 20-25 év körüli kanos fiút. Helyem van, de autózni is tudok. Pl Gerje pihenőben?
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz, legyen helyed.
A számba is élvezhetsz, legyen helyed.
Szívesen szopnék ma este Ecsegen

Valaki elvehetné a szüzességem. Köcsög szeretnék lenni. Pesti vagyok.
Mondjuk ma szex?