Bi párhoz csatlakoznék ma este !

Sziasztok. Velence környékén kalandoznék. Aktív vagyok, helyem nincs sajnos.
Sziasztok,
Ma este valaki,biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma este valaki,biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Bi párt keresek, Bp+30 km.
Én aktív bi pasi vagyok .
Vagy, a Keleti közelében, női rucisat.
Én aktív bi pasi vagyok .
Vagy, a Keleti közelében, női rucisat.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Keresem kezdő bi/ kíváncsi hetero barátomat akivel eztazt ki lehetne próbàlni! Pesten lakom de helyem sajnos nincs! Csak olyanok írjanak akik szintén kíváncsiak s együtt fedezhetnénk fel ezt a dolgot! Ismerkedés, közös érdeklődés után lehet szó taliról!
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz ildikoészsolti üzenetére (2023. 04. 01. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Közöshokira bisex srác, pasi vagy átutazó kamionos fejér megyében?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
szia
Lenne kedved találkozni (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenne kedved találkozni (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 12:56
Törölt felhasználó (4703667)
VIP

Miskolcon ma délután valaki?Szopnák egy jót.Minden megoldás érdekel.
Vegigneznem ahogyan valaki kiveri elottem a farkat, termeszetesen az arcomra elvezhetsz. Most van diszkret helyem is. Priviben irj.
Hihetetlen! Semmi nincs az adatlapjukon és sorra jelentkeznek
Azt se tudja kihez, de menne

SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!

Törölt felhasználó (4664072)

szopnék ma bp-n, autóban is ok

szopnék ma bp-n, autóban is ok

Helyel rendelkező aktiv uni Érdi bi pasi?
Miskolcon ma délután valaki?Szopnák egy jót.Minden megoldás érdekel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.