Keresem kezdő bi/ kíváncsi hetero barátomat akivel eztazt ki lehetne próbàlni! Pesten lakom de helyem sajnos nincs! Csak olyanok írjanak akik szintén kíváncsiak s együtt fedezhetnénk fel ezt a dolgot! Ismerkedés, közös érdeklődés után lehet szó taliról!
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz ildikoészsolti üzenetére (2023. 04. 01. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Közöshokira bisex srác, pasi vagy átutazó kamionos fejér megyében?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
szia
Lenne kedved találkozni (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenne kedved találkozni (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 12:56
Törölt felhasználó (4703667)
VIP

Miskolcon ma délután valaki?Szopnák egy jót.Minden megoldás érdekel.
Vegigneznem ahogyan valaki kiveri elottem a farkat, termeszetesen az arcomra elvezhetsz. Most van diszkret helyem is. Priviben irj.
Hihetetlen! Semmi nincs az adatlapjukon és sorra jelentkeznek
Azt se tudja kihez, de menne

SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!

Törölt felhasználó (4664072)

szopnék ma bp-n, autóban is ok

szopnék ma bp-n, autóban is ok

Helyel rendelkező aktiv uni Érdi bi pasi?
Miskolcon ma délután valaki?Szopnák egy jót.Minden megoldás érdekel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Csepel környékén most valaki sexre?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Van itt aki tényleg találkozna is?
Helyem van,sportos bi uni srác vagyok,diszkréció biztonság adott és elvárt
Ma este biztonságos kaland?
Van itt aki tényleg találkozna is?
Helyem van,sportos bi uni srác vagyok,diszkréció biztonság adott és elvárt
Szívesen mennék most is akár
(Ez egy válasz Huncutpáros3ker üzenetére (2023. 04. 01. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kondorosi-Budafoki sarki Duna-parton most valaki egy jó hokira?
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.