budapesten fiatalt cumiztatnék, helyem van
Ma dèlutan valaki szegeden?
Sziasztok,
Ma este Szentendre ?
Helyem van
Ma este Szentendre ?
Helyem van

Sziasztok. Most szopnék kocsiban, Kazincbarcika Tardona közelében.
Sziasztok 22eves aktiv vagyok szopatnek bp es kornyeken,utazni tudok.Lanyt,fiut,part keresek.
Valaki szopna ma Nyiregyháza Kisvárda környéken ? Helyem van kisvárdán!
Sziasztok ápolt farkamat ki szeretné szopni? Fotoim adatlapomon .csak Gyöngyös és környékékiek keresenek vagy aki ide tud utazni
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrèn
Sziasztok!
Hètfő estère keresek partnert kölcsönös orálhoz,
Siófok ès könyèkèn,helyem van de utazni is tudok.
Hètfő estère keresek partnert kölcsönös orálhoz,
Siófok ès könyèkèn,helyem van de utazni is tudok.
Keresek 50-80 év közötti férfit, aki szívesen kényeztetne egy 40 éves, ápolt, alapvetően hetero pasit, akár rendszeresen is. Helyem van (XIII. kerület) az 1-es villamos vonalán kulturált helyen. Csak is intelligens, kulturált ember/"barát" jöhet szóba. 3 szavas üzenetekre nem tudok és nem is fogok reagálni. Keress bátran, ha úgy érzed egyeznek az elképzeléseink. Nézd meg az adatlapom, képek is vannak. Szép napot!
Igényes 196cm magas intelligens pasi ismerkedne
Nyiregyhazan
Helyem van
Nyiregyhazan
Helyem van
Hosszú hétvégén valaki Szeged és környékén vagy erre utazóban? Sportos srác hasonlót keres!
Péntek-Hétfő késő este vagy Szombat-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Nagy dugás mindig jó
(Ez egy válasz Játékos Rudi üzenetére (2023. 04. 07. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok vagy péntek vagy dugás valaki benne van
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Mi a mai menú?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Biszex partnert keresek vas,zala, somogyból utazni tudok diszkréció feltétel, aktív-passziv is érdekel
Diszkréten ismerkednék diplomás bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves ---- >Adatlap.