Tiszakécskén esetleg valaki?Közös maszti és ami még belefér
Debrecen - Nyiregy vonalon szopnék ma napközben.
Igényes ápolt 40/196 Nyiregyhazi pasi ismerkedne
Helyem van
Helyem van
Nyíregyházán ismerkednèk ápolt diszkrét nagyobb méretű idősebb férfival..
Sziasztok most 8ker környékén keresnék sexpartnert uni bisex volnék
Sziasztok! Hétvége folyamán valaki talizna Veszprém-Ajka-Pápa környékén?

Heves, Nógrád, Borsod megye ?
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

Vácon nincs senki aki tele van gecivel és beleélvezne a számba? Van egy eldugott hely de lényegében a szabadban van. Előveszed elélvezel és megyünk a dolgunkra.
Helló Szeged?
Sziasztók !
Ma este Miskolc környékén ?
Ma este Miskolc környékén ?
Szopnék szophatnék Bp írj
Most valaki Gyöngyös Hatvan környékén?
Ma esetleg bi pár ? Egy kis kaland ?
Holnap reggel 8 körül dunakeszi auchanban valaki?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Valaki most viberen egy jó hoki?
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Tatabánya,Tata környékén idősebb macis pasi aki szopatni szeretne?