Dél Pesten XIX-XVIII. kerben valaki leápolna??
Gyors kaland...
Gyors kaland...
Ma estére aktív srácot vagy párokat hölgyeket keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Csak parok
Most Budaörs és környék valaki?
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok bpn vagy vonzaskorzeteben
2-3 között dunakeszi auchan
Aktív szexpartnert keresek Pesten, nem csak egyszeri kalandra....
Egy óra múlva reptéren kifutó....
Ma késő délutàn autós szex? Női fehérneműs passzív bi vagyok, nem sok tapasztalattal.
Valaki most viber camban egy jó farok masztit nem nézne meg?
Szia, Szekszárd Dunaújváros között részen vagyok, bi uni. Van női ruha harisnya magassarkú. Taliznak.irj mit szeretnél.
Kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 15. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 08:54
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Most valaki aki kivernè nekem a 13ker a környéken és imádja a gecit ? Kocsimban akàr vagy nálad !
Ki akar szopatni,szopni egy burkoló bekasmegyeren?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Tiszakécskén esetleg valaki?Közös maszti és ami még belefér
Debrecen - Nyiregy vonalon szopnék ma napközben.
Igényes ápolt 40/196 Nyiregyhazi pasi ismerkedne
Helyem van
Helyem van
Nyíregyházán ismerkednèk ápolt diszkrét nagyobb méretű idősebb férfival..
Sziasztok most 8ker környékén keresnék sexpartnert uni bisex volnék