Marcali környékén bi srácok, párok?
11ker Bocskai úton srác???
Privátba írj
Privátba írj
Ma de. valaki dél Pest környékén?
Diszkrét ápolt bi vagy meleg pasit vagy párt keresek
Kis farkú uni bi pasit keresünk a közelünkből. jelentkezés képpel mail címen. szép napot mindenkinek.
Kecskemét? Adatlap alapján keresek....
Ma délelőtt Debrecenbe a vekerin szopnék.
Sziasztok jó farkú pasit szopnék 04.17 délután a városligetben 28 éves passzív fiú vagyok
Sziasztok jó farkú pasit szopnék 04. 17. délután a városligetben 28 éves passzív fiú vagyok
Ahogy ígértem, benéztem az Auchan glory-ba. 2probléma adódott: 1. Foglalt volt. 2. Olyan x@r szag volt, hogy... Szóval a későbbiekben néha felajánlom a glory-t, ha valakinek igénye van rá, de - inkább, még akkor is, ha vállalnom kell az arcom - kocsiban szopnálak le. Akit érdekel, üzenetben keressen.
Budapesten zuglóban szerda reggel vagy délelőtt fiatal srácot szopnék meg is dughatsz .írj privátban ,hely ok.
Vas megye?
Budán fogadnék, ,legyél aktív

Holnap reggel Pesten a 13-ban várnék egy embert aki rám élvezne

Valaki ma este pest megyeben? Sokmindenre nyitott vagyokp
Sziasztok. Ma estére keresem Hajdúszoboszlón kanos partneremet szopásra este 9 órától. Macis 23 éves srac vagyok.
Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Nem kövér urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Nem kövér urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Sziasztok. Nyéki nudnal van most valaki esetleg?☺️
Mire is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 13:39
Törölt felhasználó (4702608)
VIP

Kanos, tele zacsid, nagyfarku pasast keresek, aki tudja is használni a fegyverét.
Benézek de elég kevés időm lesz.