Sziasztok szívesen taliznek ma vagy holnap debrecenben normális ápolt macis pasi vagyok !
Én örömmel!
(Ez egy válasz fétish üzenetére (2023. 04. 22. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha szopatnál vagy dugnál ma Bp.akkor írj hely van
Viber camban kiverném a farkam ha valaki megnézné.
Sziasztok!
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem sajnos nincs.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem sajnos nincs.

extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok!
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. Helyem sajnos nincs.
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. Helyem sajnos nincs.

Hatvan-Budapest vonalon delelott valaki hellyel?
XI. ker délelőtt?
Dorog kornyeken ma ejszaka valaki aki szopna?
GyMS megyei aktív férfit keresünk feleségemmel partnernek, ki rendelkezik hellyel és szombati napon rá is ér
Sziasztok. Passzivkent keresnek partnert ma estere Bp-n. Sokmindenre nyitott vagyok, sima szpastol egeszen perv dolgokig
Sziasztok! Szombat estére keresek párokat hármas szexre Budapesten. 30-as, sportos, igényes és ápolt pasi vagyok.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hali, szopatna most valaki Vàc környèkèn?
Sziasztok! Valaki a délután hátralévő részében az I. vagy II. kerületben?
Gyöngyös környékén keresek dughato szopathato pasit 18.5 a farkam
szombat este 22 óra körül valaki fehérváron?
orál oda vissza, autóban.
fénykép nélküli adatlappal kérlek ne is írj.
orál oda vissza, autóban.
fénykép nélküli adatlappal kérlek ne is írj.
Cegléden este kaland?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.