Szopatnèk Szombathelyen!
Sziasztok.
Pár keres harmadikat aki most rá ér pest megye.irj privátban
Pár keres harmadikat aki most rá ér pest megye.irj privátban
Ma este aktívakat kielégítenék! Nálam,nálad vagy kocsiban...
Ma napközben valaki hellyel a 8. kerületben?
Szerdai napra keresném ápolt bi partnerem, helyem van Monoron
Csütörtök délután 3-4 között kb keresek partnert közös orálra. Sárvár -Sopron vonalon
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Reptérnél cumiznék.
Zalaegerszegen a héten reggel pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Ma délelőtt szívesen kényeztetnék egyoldalúan egy 40-es, 50-es nagyfarkú, ápolt férfit. Esetleg egy közös yakuzzi?
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Esztergom?
Sziasztok! Partnert keresek,akit kényeztethetek ahogy ő szeretné. Passzív szerepet kedvelem.
Sziasztok. Fehérváron ma valaki?
Használj … keress írd le vágyaid…
Vasmegyéből Valaki?
Baranyában aktívat keresek.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj