Aktív fsrávot/pasit keresek aki hozzám költözne.
Aktiv srácot/férfit keresek, aki hozzám költözne.
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hali!A mai nap?
(Ez egy válasz Szexpar2128 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Cumiznék Esztergom környékén.
43/180/90
Cumiznék Esztergom környékén.
43/180/90
Ma délután autós kaland miskolc közelében?
Sziasztok, szép vasárnapot. Keresem aktív,vagy uni biszex partnerem,Mai napra,helyem van a XVI. Ban.
Ma valaki szopatna? Bp
Eger-gyongyos-mezokovesd-jaszapati-jaszbereny valaki ma delelott hellyel? En passziv
A nyéki nudin 2 körül?
(Ez egy válasz Popop üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap vaki megy a harcsásra?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös környeken, a 21-es 23-as főút mentén ismerkedni valaki normális, értelmes, férfias biszex pasi? Férfias adottságokkal? Írj privát üzenetet!

Market centrálnál valaki kölcsönös hoki?
Ma valaki, aki kocsiban vagy természetben szopatna?
Szia tomi vagyok gyöngyösröl én szivesen bevezetlek .diszkréció higénia adot és elvárt .ha valoban keresel pasit akor irj privátba
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 07:11

Feleségem tudtával meleg vagy bi srácot keresek aki bevezetne a fiús játékokba. Hellyel rendelkezz, utazni tudok. csak Heves megye
Délpesten valaki??
Hali
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
Szia, Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek, gyors autós kaland is jó . Uni vagyok minden érdekel.