sziasztok ma estére párként keresünk bi/meleg férfit Bp- Bp megye
Sziasztok!
Ma este keresek aktív partnert elsősorban orál szexhez. (Budapest)
27 éves passzív, vékony srác vagyok. Hely szükséges.
Ma este keresek aktív partnert elsősorban orál szexhez. (Budapest)
27 éves passzív, vékony srác vagyok. Hely szükséges.
Sziasztok! Bi férfit, bi férfi tagú párt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke.
Hamár Orál, azért legyen Orál!

Hármashoz keresünk bi pasit (orál erejéig). Tatán élünk, utazni tudj! Merj fotót küldeni és találkozni is. Holnap este ráérünk!
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Hármashoz keresünk bi pasit (orál erejéig). Tatán élünk, utazni tudj! Merj fotót küldeni és találkozni is. Holnap este ráérünk!
Aktiv sracot keresnek pestmegyeben

Nyíregyn közös maszti max orál. Naközben, hely kell.
Zalaegerszegen ma és holnap délután, kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Közös farokverésre, kölcsönös orálra, egymás élveztetésére keresek partnert. Akár autós kaland is szóba jöhet.
Alkalmi szexpartnert keresek rövid időn belül
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van diszkréció higiénia fontos,de dugható is vagyok.
Valakinek lenne kedve kiverni a farkam úgy hogy magamra élvezzek?? 13.ker kornyeke! Kocsimban vagy nálad! Tele vagyok!
Valaki kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből péntek délelőtt? Hely van, utazni tudok! Többes is ok!
Holnap napközben keresek valakit Maglódról vagy a környékről.
Ma vagy holnap Cegléden vagy környékén autós kalandban benne lenne valaki? Elsősorban kölcsönös orál.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Pécsről keresek fiatal, szopatható fiút. 45 éves , férfias pasi vagyok
Mára keresek passzív partnert. Hely kell.