Most helyel várlak Miskolc mellett.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi passzív pasiként Székesfehérvár-Kisbér között idősebb, ápolt ffi-nek cumiznék, viszonzást nem kérek. Ápoltság, diszkréció adott, elvárt. Üzenetet priviben várok.

40/50es Békési aktív partnerem keresem. Dughatsz és szopathatsz!
Ha érdekel, dobj egy üzit

Este 7 körül Albertirsán vki?
Sziasztok!Nyíregyházán megdugna valaki ma delután?
Sziasztok,szopnék ma Bp-n hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg.
Most valaki? nagyon szopnek!! Hely van.
Kecskeméten szopnék most!
Írj…
Írj…
Közös hokira valaki gyömrő környékén?
Ma estére, azaz június 5.re keresem bi pár társaságát, ahol a férfi passzív, és vagy női rucis.
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok.
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok.
Aktív srác pasi aki jönne ma hely van Monor mellett Gombán este 8 ig rá érek.
Ma Nyíregyházán aktív????
Szia a fiu szopatna szopnám menehozad iiirj
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 11:25

Sziasztok,szopnék ma Bp-n hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg.
Sziasztok pesti buvohejel rendelkezot keresek szopatok szopok bi vagyok
Ma Egerben valaki igazán a számba adhatná!
Gyere és élvezz a számba!
Gyere és élvezz a számba!
Helo.Újpalotai hellyel rendelkezőt keresek akár hosszútávra.
Ha szereted nyelni akkor írj.
Hetente többször felugranék hozzád .
Ha szereted nyelni akkor írj.
Hetente többször felugranék hozzád .
Este 7 körül Albertirsán vki?
Vecsés környékén közös maszti?