Sziasztok! Szombat délelőtt Hatvanban valaki? Hely kellene!
Hatvan és környékéről keresek partnert akit szophatok lehet kölcsönös is. Helyem van.
Sziasztok. Szép estét.
Olyan partnert keresnék akinek lenne kedve finom kikapcsolódáshoz.... Tényleg csak aki találkozni is szeretne. Érd, Budaörs környéke?

Sziasztok szombat reggel valaki Szolnokon esetleg helyek? Én inkább aktív lennék.irj privátban. Köszi
Hali.
Holnap reggel egy szex tali?
Bp-Aszód-Hatvan vonalon?
Holnap reggel egy szex tali?
Bp-Aszód-Hatvan vonalon?
Meleg párt fotóznék akció közben. Természetesen a képeket megkapnátok !
Sziasztok Hétvégén Budapesten titkos tali? Popsit dugnál? Skype? kdtaba outlook.com
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

Aktívot keresek mostra Budapesten és környékén
Sopronban leszopnam egy igényes fiú farkát most
Hely van
Hely van
Jaja
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 06. 09. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléden ma szopnék. Aktiv partnert keresek
Sziasztok! Ma este cumiztatna valaki? 44 éves férfi keres.
Most valaki Dunapart?
Ma éjszaka tali/sex Budapesten? Elsősorban időset, macisat keresek. Passzív/uni vagyok. Helyem, vagy kocsim nincs ehhez. De, meg tudlak látogatni is, ha van helyed vagy kocsidban, parkban, szabadban is jó! Meztelenül nálad, tapi, smár, orál, anál. Szopok, ujjazhatsz is, baszhatsz is. Semmi nem kötelező! Korrekt, nagyon ápolt rendes srác vagyok. Írj és tali! BUDAPEST
Hali
Fiatal 24 év alatti vékony fiút keresek. Bármiben benne vagyok. Keress bizalommal
Fiatal 24 év alatti vékony fiút keresek. Bármiben benne vagyok. Keress bizalommal
Sziasztok!
Holnap Győrben helyel rendelkező partnerem keresem.
Holnap Győrben helyel rendelkező partnerem keresem.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van,sportos bi uni srác vagyok,minden èrdekel biztonságosan
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van,sportos bi uni srác vagyok,minden èrdekel biztonságosan
Sziasztok ma estére szívesen csatlakoznánk sexbulihoz Budapest Pest megye mi 2 uni bisex pasik vagyunk