Kifutónál van kint vagy jön e ki valaki most ?
Veszprém és környéke keresek párt, partnert
Hali.
II. kerületben szopatnék ma.
II. kerületben szopatnék ma.
Senki?
(Ez egy válasz unibipasi78 üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 06:46

Aktív srác pasi aki ma délután rá ér és jönne is Monor Gomba fele hely van este 8 ig rá érek.
Többször is!! irj,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 08:00
Törölt felhasználó (1226482)

Ma valaki cumiztatna?
Ma valaki cumiztatna?
Sziasztok. Polgáron keresek hellyel rendelkező partnert. Közös játékokhoz.
Balatonfűzfőn péntek este két bi pasi megnézné bi párok dugását, srácok farokverését.
Sziasztok, független pasiként keresem rendszeres szexpartnerem. Helyem van és párral is szívesen ismerkedem. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van.
Ma kora délután 14 óra körül szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok..
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít Ózd 60 km körzetében
Aktív srác pasi aki ma délután rá ér és jönne is Monor Gomba fele hely van este 8 ig rá érek.
Ma délelőtt vagy délután/este tali? Nagyon ápolt, passz/uni vagyok, ingyenes. Elsősorban időset, macisat keresek. (50-75 éves), (100-140kg). Budapesten házhoz is tudok menni. Kocsidban, szabadban, parkban is jó. Írj és tali! BUDAPEST

Ma délelőtt szopnék egyoldalúan Ajkán.
Senki nincs? Köcsög vagyok! Szopok, viszonzás nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 00:38
Törölt felhasználó (4564862)

Most, éjszaka 02-03h körül, szopnék, de meg is baszhatsz, ha akarsz! Kocsidban vagy szabadban, padnál, bokornál. Nagyvárad Térnél vagyok. Nagyon ápolt, korrekt, passzív vagyok. Kor, alkat mindegy.
Most, éjszaka 02-03h körül, szopnék, de meg is baszhatsz, ha akarsz! Kocsidban vagy szabadban, padnál, bokornál. Nagyvárad Térnél vagyok. Nagyon ápolt, korrekt, passzív vagyok. Kor, alkat mindegy.
Szopatna valaki kocsiban vagy a szabadban ?
Sziasztok. Hetero életben élek, viszont izgatja a fantáziámat enyhe Bi dolgok kipróbálása.Örülnék egy ugyan ilyen gondolatokkal bíró párnak.Diszkréció maximális részemről,illetve fordítva is elvárom.Ha esetleg valakinek érdekes lehetek privátban írjon.
Köszi
Köszi