Sziasztok!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Budapesten valaki akinel van helye?
Kanos, aktív, vékony, 20-25 év körüli fiút cumiznék diszkréten.
Hány van, dugható is vagyok.
Hány van, dugható is vagyok.
Szia ha van helyed Budapest kölcsönös szopásba benne vagyok tele vagyok.
Szia ha van helyed köpcsönös szopásba benje vagyok tele vagyok Budapest
Kanos pasit keresek, akit most leszophatok
Hali ! Ma este Esztergom +környékén van kik paszivat keresnek !? Vékony, csupasz, szopathato, jól dughato volnék !

Ma, este, éjszaka tali? Nagyon ápolt, mások által jóképűnek mondott passz/uni vagyok, ingyenes. Elsősorban időset, macisat keresek. (50-75 éves), (100-140kg). Budapesten házhoz is tudok menni. Kocsidban, szabadban, parkban is jó. Írj és tali! BUDAPEST
Üdv!
17-én, szombaton Budapesten szexmoziban szopnék! Egyoldalúan csak szopok, viszonzás nélkül.
Keresek minél több aktív férfit, akik megszopatnak!
17-én, szombaton Budapesten szexmoziban szopnék! Egyoldalúan csak szopok, viszonzás nélkül.
Keresek minél több aktív férfit, akik megszopatnak!
Hajdu-Szabolcs megye
Kezdő vagyok viszont szívesen ismerkednék Bi irányban is.
A személyes találkozás jövő héten megoldható számomra.
Az esti órákban fogadni is tudok.
Kezdő vagyok viszont szívesen ismerkednék Bi irányban is.
A személyes találkozás jövő héten megoldható számomra.
Az esti órákban fogadni is tudok.
Pécsről keresnék igazán Meleg pasit aki szét szopná a golyoim szét nyalná a seggem és jol tele élvezhetném a száját persze nyelné is.Írj magadrol és adj elérhetőséget...
Heves, Nógrád, Borsod megye ? Diszkrét , ápolt, sportos pasiként keresek hasonló partnert.
Sziasztok,szép,örömökben teli szép délutánt kivánok mindenkinek, Biszex partneremet keresem,legyél borotvált,aktív vagy uni. Helyem van a XVI. ban.
11ker Bocskai út??
Csütörtök késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Ma délután ki szopni le Ózd környéke helyem is van
Még hányszor fogod ma kiírni?
(Ez egy válasz unibipasi78 üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Monor Gomba fele járó aktív kanos pasi ma hely van.
Vecsés környékén most valaki?
Senki nincs?
(Ez egy válasz unibipasi78 üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 06:46

Aktív srác pasi aki ma délután rá ér és jönne is Monor Gomba fele hely van este 8 ig rá érek.