Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Ma, késő este valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna, Újpesten az erdő mellett a Duna parton? Meztelenül várlak! Privi
Atugorjak este vagy most
(Ez egy válasz swatilix671 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 14:04

Szolnok megyében keresem kisebb méretű aktív partnerem aki felavatná szűk kis lukam..
Atugorjak barmikor jo mekem
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Egész hétvégén keresek szopni való farkat. Főként fiatalfiúkat, esetleg nagy farok sok gecivel rendelkező férfiakat. Hely megoldható.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sikloson a Hotel Castelloban valaki jovoheten? Csutortoktol vasarnapig?
Jó estét. Most valaki?
16 kerbe most ,
hely kellene . ...
hely kellene . ...
Pápa és környékén valaki reggelig?
Lehetsz kíváncsi hetero is

Ma délelőtt Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást? Helyem van
Fehérvár...leszopnék v únalakit...most...
Most valaki sexelni a nyugatinál vagyok autoval
Bocsánat. Rosszul írtam...Leszopnék valakit. Most. Fehérvár. Csak szopnék. Viszonzás nélkül!
Vasárnaptól Balatonlelle? Bi padi vagyok , a szám, nyelvem tudom adni bármire! Használd!!
Valaki vas megye?
Sziasztok!Veszprém környékén keresek szopni szerető partnert!
Nyíregyháza és környéke, szívesen leszopnék valakit
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszi.