Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van
Sziasztok! Ma délután közös hoki és / vagy orál SZÉKESFEHÉRVÁRON?
Paramétereim: 39/185/95 férfias pasi vagyok, 16os vaskos farokkal
Paramétereim: 39/185/95 férfias pasi vagyok, 16os vaskos farokkal
M3 vonalon ma valaki? Közös hoki valamelyik pihenőben?
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Sziasztok. Egész hétvégén keresek szopni való farkat. Főként fiatalfiúkat, esetleg nagy farok sok gecivel rendelkező férfiakat.Fót és környéke. Hely megoldható.
Sziasztok! Holnap koradélután Tatabányán leszek. Uni/passzív partnert keresek. Szeretek szopni, és aktívként dugni!
Sziasztok! Viber camban masztiznék valaki megnézné?
Győrben és környékén keresek egy állandó partnert aki heti 2-3szor leszopna.Elöny ha van délelőtti szabsdidőd és helyed.Kor testalkat lènyegtelen,de ápoltság diszkréció fontos.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem
Győrben és környékén keresek egy állandó partnert aki heti 2-3szor leszopna.Elöny ha van délelőtti szabsdidőd és helyed.Kor testalkat lènyegtelen,de ápoltság diszkréció fontos.
Holnap reggel lenne helyem Lajosmizsén Kb 7:15-9:30 között
Cumiznék és gumival dughatnál
Cumiznék és gumival dughatnál

Valaki siófok környékén?
Sziasztok. Baján és környékén valaki?
Heves megyében szopnék
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszi.
Nyíregyháza és környéke, szívesen leszopnék valakit
Sziasztok!Veszprém környékén keresek szopni szerető partnert!
Valaki vas megye?
Vasárnaptól Balatonlelle? Bi padi vagyok , a szám, nyelvem tudom adni bármire! Használd!!