Bisex srác közöshokira fehérváron szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Írtam!
(Ez egy válasz wunsch üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Rövid ideig (kb. du. 2-ig) Tatabányán vagyok, ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, aktívként dugni, és imádom, ha ráélveznek a farkamra és így, spermásan verhetem ki! Du. 2 után már NEM aktuális!
Rövid ideig Tatabányán vagyok (max. du. 2-ig) . Ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, és aktívként dugni! Du. 2 után már nem aktuális!
Bi parok erden budaorson es vonzaskorzeteben aktiv vagyok ?
Sziasztok. Szolnokról valaki? Várom üzeneteket

Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Holnap reggel - délelőtt Székesfehérvár vagy Bicske?
Ország középső részén valaki ma?
Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként! Vidékre is lemegyek, ha kell
Sziasztok jövő hét csütörtökön Budapesten tudna e fogadni valaki egy kezdő aktív biszexet. Akár éjjelre is tudok maradni. Részleteket beszéljük meg.
Nyírbátor kk bi uni aktív pasi aki találkozna
Holnap Mezőtúron keresek paszivat.
Valaki ma delutan aktiv vagyok helyed legyen
Valaki mostanában 15-16 ker. Szopatnék. Helyem nincs de kocsi van.
Üdv T
Üdv T
11. Kerben egyoldaluan szopok
Ma estefelé keresek fiút aki talizna Pápa +50km-es körzetében

Valaki Pesten kalandra? Helyem van. (Kíváncsi hetero vagyok)
Holnap Nyíregyházán reggel 9 ó körül keresek ápolt diszkrét hellyel rendelkező passzívat .