Marcali környékén bi párok, pasik?
Kanos , igényes partneremet keresem egy kis kalandra.
Kanos , igényes partneremet keresem egy kis kalandra.
Valaki mától Siófokon? Hoki, orál?
Forró kalandot most körül. ..
16 kerbe.
Jelentkezőket varok . ...
16 kerbe.
Jelentkezőket varok . ...
Itt vagyok kint
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 00:43
Törölt felhasználó (4588312)

Reptérnél most valaki?
Reptérnél most valaki?
Helló sziasztok, Győrbe aktív pasit keresek akinek van helye. Macis testalkatú fiú vagyok 25 éves szűz
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Dunaplazanal kocsiban!
Pápa, Győr,és környékén, keresek, hellyel rendelkező szopatni szerető, tapasztalt aktív férfit, aki meg is dugna, egy ezen a téren tapasztalatlan pasit. Melegek előnyben, de biszex is jó, tapasztalt legyél, és legyen valami helyed is. Előre is kösz....
Sziasztok! Vasárnap délután Zamárdi-Budapest útvonalon fiatal fiút szopatnék… Én 40-180-85 ápolt és igényes, nagy méretű srác vagyok.
Ki szopatna most a Nyugatinál?
Én szivesen megdugnálak
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 22:03

Sziasztok! Női ruciba cumiznék meg mást is csinálnék! Debrecenben a Domokos Márton úti parkolóban! Írj privátot
Egy normàlis partnert keresek egy kis esti kalandra. BP 11 ker kornyeke. Utazni tudj!
Sziasztok! Női ruciba cumiznék meg mást is csinálnék! Debrecenben a Domokos Márton úti parkolóban! Írj privátot
Cegléd és környékben aktivat kényeztetnék
Nyéki tónál valaki most??
Nyeki tónál valaki most szopna?
Kedd este szopatnék Bp belvárosban. 70-es ápolt férfi vagyok. Szükség esetén hely van.
Sziasztok.
Ma éjjel valaki huncutkodni?
Zsámbék,Bicske és környéke.
Privátot írj.
Ma éjjel valaki huncutkodni?
Zsámbék,Bicske és környéke.
Privátot írj.