Csütörtök délután valaki? Dózsa György út környékén helyel?
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!
Igényes popot igényes szájt keresek fürge ujjak kezek. Maszsàzs nekem.
Komolytalanok miatt megüresedett holnapra két hely,aktívokat keresünk.
Mostanában valaki Kondorosi úti kifolyónál Dunapart?
13.kerbe,felszopót keresek.
Csütörtök délután Cegléden pasi?4körül?
Keresek mára (akár azonnal) kölcsönös franciára partnert! (Viszonzás nélkül is szopok szívesen ha csak tele van a zacsid! Auto vagy esetleg szabadban lenne kedvem. Írj bátran!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Helóka, 26 éves bi férfi vagyok. Szeretek magammal jatszani, van sok jatekom amit szeretnék valakinek meg osztani online
van sok vidim es kepem, es akad valami fehérnemű is
irjatok bátran bármibe benne lennek

Ma délután Budapest belvárosában egy hoki? Férfias pasit keresek én is az vagyok
Hali!
Még mindig él amit a múlt héten privátban beszéltünk:
Gyere Egerbe és élvezd tele a szám. (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 14:52
Még mindig él amit a múlt héten privátban beszéltünk:
Gyere Egerbe és élvezd tele a szám. (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnap délelőttre Ózd 50km és korzeteben szopni imadot keresek lehet kölcsönös is
Sziasztok, kölcsönös orál 4es mentén, Debrecen-Cegléd között?
Sziasztok holnap délelőttre Ózd 50km és korzeteben szopni imadot keresek lehet kölcsönös is
Szia szopok szopatok
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2023. 07. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 11:31

Sex ma nálam? Hely van. Passzív férfias macis vagyok. Szívesen masszírozlak is
Nem kaptam üzenetet
(Ez egy válasz Csak sex69 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2023. 07. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia írtam neked

Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon 15-17 óra körül kocsiban szopatnék.
Üzenetet privátban kérek szépen!
Üzenetet privátban kérek szépen!
Szigetszentmiklóson az esti órákban kalandoznèk.