Ma éjszaka Esztergom és 3. kerület között passzív/uni orálozásra?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Valaki most közös hoki 13 kerület?
Pápán, holnap este szopnék...???
Neszmély környékén orál?
Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Szopnek 11. kerben ma
Ma este Rákospalotán szopathatsz egy 70-es bi impotens szopógépet
Mai Cegléden napközben cumiznék!
Sziasztok. Ma valaki Kiskunlacháza közelében vagy Bp 18kerben kölcsönös faszverés/szopás?
Nagykanizsán aktívat keresek hellyel.
Sziasztok pesti? Szopatnal v szopnak buvohelyel legyen
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privát. Köszi.
Sziasztok
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.
Dél Bp. környéke?
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Sziasztok.
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Pesten diszkrét szopatni szopni

agibebi
Genesis