Bp. 3.kerületben segítenék aktiv fiun. 44 éves férfi vagyok.
Bp-Árkádnál valaki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Tele vagy ürítenel én is keres besten valakit
Este szopnék R.palotán helyem 7-9 között 70-es bí vagyok.
Sziasztok van ma valaki Szolnokon hejel közös masztira,szopásra?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Szia! Ha raknál fel magadról képet, nagyobb sikerrel járnál
(Ez egy válasz barhol94 üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Kihez ugorjak fel szopatni v szopni pesten
Mikepércsen ma szopnék irj privit óránként megnézem
Borsod , Nógrád , Heves megye ? Szopatnék , szopnék , stb
))

Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és ráélvezne a farkamra és megdugna. Helyem van
Velence környékén keresek aktívat én szopnék Hétfőn dél előtt 9 és tíz között
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Pesti? Szopni v szopatni? Irj
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Igényes urat szopnék ma Balatonmárián vagy környékén… én igényes, fiatal srác vagyok, nagy mérettel…
Hegyeshalomnàl szopnék és dugnék. Helyem van.