Szívesen segítenék rajtad!!!
(Ez egy válasz ggnorman888 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 20:53

Sziasztok, a hèten pècs uránvárosban dèlután? Hely nincs. Kipróbálnám az orál kènyesztetèst.
Sziasztok, a hèten pècs uránvárosban dèlután? Hely nincs. Kipróbálnám az orál kènyesztetèst.
Hali!
Ma este párokat kukkolnek Budapesten!
Ma este párokat kukkolnek Budapesten!
Cegléd és környékén este cumiznék!
Budapest belvárosban szopatna valaki?
Budapesten ma valaki? Hely van, de utazni is tudok, valamint szabadban is szeretem.

KÖSZÖNÖM!!!!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék szopatnék Bp írj
23-án vasárnap ismerkednék pesti pasival
uncsi már
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 09:00
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szopnék diszkréten! Komárom megye!
Debrecen és környékén ismerkednék idősebb45+ diszkrét pasival.
Kevés tapasztalatom van a bi dolgokban de nagyon vágyom rá. Privát üzenetben írj és beszélünk.
Kevés tapasztalatom van a bi dolgokban de nagyon vágyom rá. Privát üzenetben írj és beszélünk.
Üdv a héten Gosztolán tartózkodom valaki ismerkedne??
Veszprém megyében keresek havert , barátot akivel felfedezhetjük a bi hajlamainkat. Diszrkéció adott !
Cegléd és környékén este cumiznék!
Sziasztok Révfülöp keresek jó farkú jó fej pasit, én 27 éves passzív srác vagyok
Ma valaki szopatna? Bp
Bi,Bit Nyháza kkén?
Vecsés-Cegléd vonal és vonzáskörzetében fiút leszopnék.
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Aktív méretes srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van.