Írtam privátba
(Ez egy válasz Tamass83 üzenetére (2023. 07. 18. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben szerda vagy csütörtök délután/este felé valaki? Helyem nincs. Uni, 21 éves macis srác vagyok.
Szopatnék.
Most 14 15 16 kerület. Helyem nincs kocsim van.
Most 14 15 16 kerület. Helyem nincs kocsim van.
Szopnék szopatnék Bp írj
Én már kértem a Dunapartra
Csak nem működik megint a glory a Camponaban ?
(Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2023. 07. 18. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopass meg Kecskeméten…
Holnap helyem is lesz
Kefélni is lehet :P
Holnap helyem is lesz
Kefélni is lehet :P
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Szopnék diszkréten! Komárom megye!
Kiszopnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 14:35
Törölt felhasználó (4711983)
VIP

Szopna valaki egy tele zsákkal rendelkező faszt?erd szabottan kornyeke
19 óra felé Kondorosi út végénél Dunaparton egy két sörrel?
Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Szopna valaki egy tele zsákkal rendelkező faszt?erd szabottan kornyeke
Szopnék!
Sziasztok!
Szopatnám a farkam most benzinkúton Budapesten,nyugis hely van!
Szopatnám a farkam most benzinkúton Budapesten,nyugis hely van!
Vecsés - Cegléd vonal és vonzáskörzetében szopnék, szopatnék.
Utazni tudok, helyem van
Utazni tudok, helyem van
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Párt ffit keresek oralis jatekokra Ózd Ózd 50kmnes körzetében ill varokpumpalhatunkn is