Nyíregyházán ma este szopni szeretnék..
KOMÁROM most/ma reggelig ki várom kemény aktív fiúk, urak jelentkezését. Gyere, üríts, használj. és és mehetsz. Anonym szopatás, baszás is ok. HELYEM VAN.
06 30 310 5 0 0 8
06 30 310 5 0 0 8
Erden bi parok vagy a kornyeken aktiv vagyok
Szombathelyen 07.22 szombat este 10 körül szabadban, autóban nőnek öltözve cumiznák idős pasikat . (Pasi vagyok)
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
4 ora körül Gödöllő környékén bi pasi? Kis finomságokra.
Sziasztok! A Dunakeszi Auchanban működik a glory?
Ma estére keresek Budapesten vagy környéken párokat, akiket hallgathatok, kukkolhatok vagy igény esetén beszállok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Szexpartnerem keresem ma estere. Helyem van csepelen illetve autom is van. Helyes 30 eves bi srac vagyok
Érd és környékén szopatnék.
Aktiv idösebb féfit keresek.
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz.
Sziasztok. Lenne srác aki talizna ma délután Veszprém és környékén?
Kocsim lesz, szabadban is benne vagyok

Szopnék Kecskeméten :P
Ha érdekel írj…
Ha érdekel írj…
Aktiv ferfival ismerkednek! Aki felavathatna

!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 07:25
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt szopnék, helyem van.
Délután reptérre megy vki?
szopnék
Autós kaland?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok