Valaki Etele plaza???
Sziasztok!
Lili vagyok, 23 éves egyetemista lány vagyok és a 25 éves fiú barátom kikötözve megdugható
Elsősorban a holnapi napra (vasárnap, 08.13.) keresek jelentkezőket, de akár későbbi alkalmat is megbeszélhetünk..
Valahogy így képzeld el: megbeszélt helyen tali, bejössz, aztán zuhi és használhatod kedvedre a fiúmat (max egy óra.. de akár több menet is lehet). Én nem veszek részt semmilyen formában (nem fogom meg, nem húzom fel a gumit, nem vetkőzöm le stb..), csak nézem ha szeretnéd
A fiúm a képen látható módon ki lesz kötözve mire jössz (csak sokkal több helyen, sokkal több kötéllel, sokkal jobban), az egész fején teljesen fekete maszk, látni nem fog semmit (csak a száján van egy lyuk, hogy ha akarod akkor a szájába is berakhasd). Teljesen ki lesz kötözve, nem fog tudni mozogni vagy ellenkezni (használat előtt nyugodtan leellenőrizheted a kötözést, abszolút magatehetetlen lesz és semennyire sem fogja tudni elhúzni sem magát), kedvedre használhatod, akár durván vagy keményen is (nem fogok szólni hogy állj le vagy óvatosabban dugd). Szopás gumi nélkül ok, dugás csak gumiban. Az arcára vagy a szájába lehet élvezni, síkosító lesz bőven (hogy ne nyálat használj). Én 23év 174 cm 58kg barna haj barna szem, a fiúm pedig 27év 180cm 76kg, átlagos alkat, puha szűk popsi, szőke haj kék szem. Teljes testes szexi női harisnyában lesz, high heels magassarkú lesz rajta, ha kell akkor ki is lesz rúzsozva
. A testére shibai művészettel készítek még kötözést, s azzal is kikötöm az ágy több pontjához, hogy semennyire se tudjon mozdulni (úgyhogy kedvedre kiélheted magad). A kötést leellenőrizheted, megráncigálhatod, biztosan nem fog tudni sem kiszabadulni, sem mozogni. Ha túl keményen vagy durván dugod, akkor sem fogom mondani hogy állj le vagy óvatosabban. Jelentkezni kérlek egy intim fotóval (amivel használnád).
Lili vagyok, 23 éves egyetemista lány vagyok és a 25 éves fiú barátom kikötözve megdugható

Elsősorban a holnapi napra (vasárnap, 08.13.) keresek jelentkezőket, de akár későbbi alkalmat is megbeszélhetünk..
Valahogy így képzeld el: megbeszélt helyen tali, bejössz, aztán zuhi és használhatod kedvedre a fiúmat (max egy óra.. de akár több menet is lehet). Én nem veszek részt semmilyen formában (nem fogom meg, nem húzom fel a gumit, nem vetkőzöm le stb..), csak nézem ha szeretnéd

A fiúm a képen látható módon ki lesz kötözve mire jössz (csak sokkal több helyen, sokkal több kötéllel, sokkal jobban), az egész fején teljesen fekete maszk, látni nem fog semmit (csak a száján van egy lyuk, hogy ha akarod akkor a szájába is berakhasd). Teljesen ki lesz kötözve, nem fog tudni mozogni vagy ellenkezni (használat előtt nyugodtan leellenőrizheted a kötözést, abszolút magatehetetlen lesz és semennyire sem fogja tudni elhúzni sem magát), kedvedre használhatod, akár durván vagy keményen is (nem fogok szólni hogy állj le vagy óvatosabban dugd). Szopás gumi nélkül ok, dugás csak gumiban. Az arcára vagy a szájába lehet élvezni, síkosító lesz bőven (hogy ne nyálat használj). Én 23év 174 cm 58kg barna haj barna szem, a fiúm pedig 27év 180cm 76kg, átlagos alkat, puha szűk popsi, szőke haj kék szem. Teljes testes szexi női harisnyában lesz, high heels magassarkú lesz rajta, ha kell akkor ki is lesz rúzsozva

Ma este Budapesten és környéken párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, ha szeretnék be is szállok.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
ma szopatna valaki? Bp
Ország középső részén ismerkednék.
Közös maszti kölcsönös cumizasban benne lennék.
Közös maszti kölcsönös cumizasban benne lennék.
bekesv megyebol van valaki?aki szereti a sok spermat
Sziasztok!
Ma Dagály fürdőben van valaki?
Én itt vagyok egésznap.
Ma Dagály fürdőben van valaki?
Én itt vagyok egésznap.
Szopatna valaki anoním lakás gloryhole Bp?hely van
Gyöngyös Hatvan Gödöllő környékén aktív pasi?
Kisvárda valaki aki dugható?
Ma Nyéken leszek, szivesen ismerkedem fiúkkal. Tegyük izgalmassá a napozást!
Sziasztok! Pécs környékén valaki/k ma? Közös maszti, cumi?
Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.
Délpesten szopnék!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok. Zalaegerszegen, vagy közvetlen környékén keresek állandó, megbízható, hellyel rendelkező aktív vagy uni aktív barátot. Uni passzív vagyok.
Elérhetőség csere privátban.
Viber, WhatsApp, Telegram, vagy mail.
Kamusok, képcseresek, egyéb komolytalanok kocc.
Keresek passzív, vagy uni passzív pasit is, aki rendszeresen cumizna.
Elérhetőség csere privátban.
Viber, WhatsApp, Telegram, vagy mail.
Kamusok, képcseresek, egyéb komolytalanok kocc.
Keresek passzív, vagy uni passzív pasit is, aki rendszeresen cumizna.
Sziasztok
Mai napra keresnék hellyel rendelkező biszex partnert.
Ország középső részén, de utazni is tudok.
Szeretek hosszan kényeztetni
Mai napra keresnék hellyel rendelkező biszex partnert.
Ország középső részén, de utazni is tudok.
Szeretek hosszan kényeztetni
Sziasztok!
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra
Természetesen ez megbeszélés kérdése hogy ki meddig megy el, és mi fér bele.
Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal
A partnerektől nem várok el többet mint magamtól
Ha felkeltettem az érdeklődésedet ne habozz, keress meg privát üzenetben
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra

Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal

A partnerektől nem várok el többet mint magamtól

Két bi pasi megnézne farokverést Marcali környékén, vagy párok szeretkezését.
Sziasztok! Van valaki Nyék közelében akit le szophatok? Reggel 5-7 között valamikor?