13.ketbe,felszopót keresek
Haliho.
Ma estere keresek passzív srácot Balatonfüreden. Helyem van.
Ma estere keresek passzív srácot Balatonfüreden. Helyem van.
Estére Budán kölcsönösre keresek!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
Ma estére keresek kölcsönös orálra partnereket. Helyem van.
Pedig ilyenek vannak itt ... valamelyik nap volt egy "salynos" ... majdnem kiégett a szemem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 15:53

Törölt felhasználó (4656903)

"Jukamra"???? Ezt nem hiszem el! Beszarás!!!
Sopronban keresek Holnap es holnaputan delelottre vkit au ki leszopna
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
"Jukamra"???? Ezt nem hiszem el! Beszarás!!!
(Ez egy válasz Pumika üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 15:37

Bi pasit keresek ma estére, aki hosszasan nyalja a seggem, majd rá élvez a jukamra és lenyalja róla tisztára. Légy sub.
Dunapart Kondorosi úti kifolyónál?
Bi pasit keresek ma estére, aki hosszasan nyalja a seggem, majd rá élvez a jukamra és lenyalja róla tisztára. Légy sub.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas ami alul??
Sziasztok!Agusztus 24,25,26 napokon,Balatonfüred,Alsóörs,Balatonalmádi környékén találkoznék 40-50 es férfias Ápolt,diszkrét .heteró,bi pasival!Csak is kimondottan kölcsönös orál szexre,semmi másra!Hely kell vagy autós találkozás!Csak az írjon aki valóban találkozni is akar,nem csak szórakozik!Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, privátba várom üzenetet!Köszönöm
Sziasztok!
Hétvégén Ajka környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Hétvégén Ajka környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Reptéri kifutón van valaki?
Sziasztok, Győrbe keresek aktív pasit nagy intimel, helyed legyen. Passzív szűz vagyok 25 éves
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok Budapesten es vonzaskorzeteben
Sziasztok.A mai napra keresek egy bi fiút vagy bi párt.Heves vármegye.
Nqgyfarku Aktiv perverz pasit keresek
Aki szivesen hasznalna egy sub bisex pasit
60+ sugar daddy is irhatnak
Aki szivesen hasznalna egy sub bisex pasit
60+ sugar daddy is irhatnak
Aktív pasit keresek Baja környékén .